Tæt på Nordentoft

Hos Nordentoft Equestrian ønsker vi stor åbenhed og gennemsigtighed i vores arbejde. Derfor vil vi gerne give dig en unik og spændende mulighed for at komme helt tæt på vores dagligdag. Her på siden vil du få mulighed for at se rytterportrætter, produkttests og meget mere. Vi vil løbende opdatere med nyt indhold.

Kom med på besøg

Vi har hos Nordentoft skabt et ridecenter med høj fokus på dyrevelfærd og effektivitet i det daglige arbejde. Det er let og hurtigt at lukke heste på fold og få heste i skridtmaskine. Der er let adgang til ridehaller og staldene - så både heste og medarbejdere har en optimal hverdag, hvor der kan fokuseres på udvikling og trivsel.

Kom med bag om Nordentoft

Hør Mads Rom sætte ord på det nu færdigbyggede, topmoderne rideanlæg, som vi har opført hos Nordentoft.

Hør også Mads fortælle om vores mange aktuelle gode salgsheste, som vi har klar.

Caroline drømmer stort

Mød vores passionerede beriderelev Caroline og bliv klogere på hendes drøm, arbejdet med hestene hos Nordentoft, og hvordan hun skaber det bedst mulige match mellem hest og rytter.

Kom tæt på berider Mette Riisager

Hør det spændende og ærlige interview med vores berider Mette, hvor du får et indblik i Mettes lange og flotte ridekarriere, hvad der motiverer hendes daglige arbejde hos Nordentoft Equestrian, og hvilke ambitioner hun har for fremtiden inden for ridesporten. Hør også om nogle af de flotte resultater hun har opnået – og de sjove og store oplevelser, der har været igennem tiden.

Oplev hverdagen på Nordentoft med Mads Rom

Se videoen, hvor vores COO Mads Rom blandt andet fortæller om de seneste måneders store arbejde med klargøring af rigtig mange heste, renovering og optimering af vores stald-, trænings- og udviklingsfaciliteter. Nu står vi klar med et topmoderne udviklingscenter.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our mailing list to keep up with new horses, competition results and updates from Nordentoft.

By filling in the form, you give Nordentoft permission to process your data. We promise to treat it with respect. Consent can be revoked at any time. Read our cookie policy here.