Nordentoft Equestrian henter ny COO

Nordentoft Equestrian styrker endnu engang det organisatoriske fundament. Ansættelsen af Mads Rom tilfører virksomheden kommerciel tyngde og driftsmæssig erfaring.

Det er ønsket om at styrke den forretningsmæssige platform og dermed skabe fundamentet for et langsigtet og bæredygtigt projekt, der har været en af de primære årsager til, at én af Danmarks mest erfarne personligheder inden for ridesporten nu er tiltrådt som COO hos Nordentoft Equestrian.

”Det er afgørende for os, at vi helt fra start får bygget vores forretningsmæssige fundament 100% korrekt op. Vi tror ikke på tilfældigheder og held. Vi tror på klar struktur, solid planlægning, grundig forberedelse og kalkuleret risiko. Derfor er det alt afgørende for os, at vi ikke blot har folk med internationalt top niveau på vores ride faglige områder, men at vi også har det hele vejen igennem organisationen ud i driften. Vores ansættelse af Mads Rom, tilfører os en høj grad af professionalisme og vil hæve niveauet i vores operationelle tilgang til forretning”, udtaler Henrik Amby.

Og det ér en erfaren herre, med et relevant CV, vi taler om. Mads Rom er 47 år og udlært berider. Han har været staldchef hos Helgstrand Dressage, og været daglig leder på et par af landets store rideklubber. De seneste år har han været selvstændig med Horsebyrom, der arbejder med optimering af stald indretning.

”Mads har bare hele pakken. Han har fagligheden helt i orden. Han har i mange år arbejdet med udviklingen, driften og optimeringen af moderne uddannelses- og salgscentre for heste til elite markedet. Han ved hvad der kræves på det operationelle driftsmæssige niveau for at skabe resultater og fremdrift på den internationale scene. Og så har han desuden en stor viden inden for nybygning- og udbygning af rideanlæg. Den kompetence er vi allerede i fuld gang med at udnytte i optimering af vores eksisterende anlæg”, siger Henrik Amby, med henvisning til den igangværende udbygning og ombygning af to af de nuværende lokationer, Krastrup Herregård ved Nibe samt Langkærgaard ved Thisted, der til dagligt danner base for cirka 100 udviklings- og salgsheste.

Mads Rom selv glæder sig over de nye udfordringer, og er stolt over at blive en del af projektet.

”Da jeg første gang talte med Henrik omkring Nordentoft Equestrian og tankerne bag projektet, var jeg med det samme tændt på idéen. Det er en ny og anderledes måde at tilgå udvikling og salg af heste på, og hele grundfilosofien bag Nordentoft Equestrian med fokus på gennemsigtighed og åben ærlig dialog i mellem alle parter, passer perfekt til min tilgang til ridesporten. Og så er ambitionsniveauet bare højt i alle facetter af projektet. Det passer mig perfekt – det perfekte match”, siger Mads Rom med et smil.

I dagligdagen kommer Mads Rom som COO til at danne makkerpar med Louise Christensen, der sidder i rollen CAO på Nordentoft Equestrian. Sammen udgør de to den daglige ledelse i organisationen. Og Louise Christensen er meget glad for at få en erfaren COO ved sin side i ledelses teamet.

”Mads rolle bliver jo at skabe de rigtige rammer for vores daglige arbejde med udvikling og salg af heste. Vi er i fuld gang med et ambitiøst udbygningsprojekt, hvor vi optimerer og effektiviserer vores lokationer, så de står helt skarpt i forhold til de funktioner og formål, de skal løse i den samlede forretning. Mads kommer til at skabe balance og stabilitet i mellem de strategiske mål, det ride faglige arbejde og den operationelle dagligdag. Og det skaber ro i vores organisation, at der bare er 100% styr på den del af vores drift”, siger Louise Christensen.

Du kan også læse videre her: https://ridehesten.com/nyheder/nordentoft-equstrian-henter-ny-coo/74547

For yderligere informationer:
Kontakt Henrik Amby på 4045 0964. Du kan også sende en mail på amby@nordentoft-eq.com.

Besøg vores website: www.nordentoft-eq.com og følg os på Facebook og Instagram.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our mailing list to keep up with new horses, competition results and updates from Nordentoft.

By filling in the form, you give Nordentoft permission to process your data. We promise to treat it with respect. Consent can be revoked at any time. Read our cookie policy here.